tisdag 16 februari 2010

Strålande Sickan!

Som vanligt på tisdagar efter Jennyträningar så svävar jag på moln och älskar min Stella, sådär lite extra! Träningen igår gick super!
Kom dit tillsammans med Emma & Egon, en halvtimma för tidigt då det varit schemaändringar som jag missat. Men tiden går fort och helt plötsligt var det vår tur.
Var en bana med staket bland annat och ja, det var riktigt roligt. Vi fick äntligen våran efterlängtade genomgång av staket, som jag väntat på :-) Och det känns som att jag fick grepp om det ganska så bra. Var jättenöjd med Stella efter tre pass för Jenny och ja, jag var bara sådär himla nöjd! Tack Jenny för du är så förbannat bra!
Jenny har även lovat att följa med till Örebros tävling som vi förbereder oss för nu och hon har lovat att gå banvandring med mig, ha med en sprayflaska och måla i marken så jag vet vilka linjer jag måste hålla mig på... Bra va? :-)
Emma & Egon var jätteduktiga och jag tror att de fick ut lika mycket av träningspasset som jag och Stella. Det var riktigt bra att vara i samma grupp då vi fick filmat så gott som allt. Genomgångar, starter, upprepningar, hit och dit. Jättebra och jag har suttit och tittat igenom de flesta filmerna nu. Efter vi var klara framåt nio tiden åkte vi direkt hem till Hanna, där det vankades kvällsmat med tända ljus ;-) Det hade bakats bröd som vi blev bjudna på med massa härligt pålägg, champagne-té och efter det chilli-kladdkaka med hallonsorbet. Snacka om vardagslyx! Helt otroligt gott och jag somnade gott i sängen efter blivit hemskjutsad av Emmaslemma. :-)

Här kommer två klipp från träningen igår. Det blev många korta klipp helt enkelt :-)


5 kommentarer:

Marita sa...

Herreguud så duktiga ni är Elin :) Önskar jag också hade en sån hund, fast det är nog orken att träna som saknas hos mig också

Jessica sa...

Aaaaah ni är helt sjukt bra!!!!:)

mariaemb. sa...

Hej Elin!

Så kul att se! Minns mina (väldigt få) träningar med golden retrievern vi hade, har var inte riktigt lika snabb.....host...

Ha det fint!

//Ängsö-Maria

mariaemb. sa...

Ja, Timmy! Va du minns! :)
Kommer ihåg att vi var och hälsade på er när han var lite valp. Tyvärr så blev mamma allergisk och med stor sorg i hjärtat fick han flytta till en granne till mamma och Ola utanför Umeå. Det är en bondgård med barn, hästar katter och allt möjligt och han får vara ute hela tiden så det är jättebra. Men jag ser på mamma att hon saknar honom fortfarande och det gör även jag. Mamma och Ola bor på en gård i Sörmland nu så det kan nog hända att de skaffar en ny hund vad det lider.

Jag jobbar på sambon ;) Helt klar en oacceptabel ursäkt!

Så spännande om du ska tävla! Har du någon gång vägarna förbi huvudstaden så hör av dig för det vore jättekul att komma och titta!

Kram!

mariaemb. sa...

Tack snälla för berömmet förresten! Det värmer! :)
Kram