onsdag 29 juli 2009

Min kropp vill inte...

Just nu så är min kropp i totalt uppror... och är bara allmänt arg på mig! Benen bär mig knappt och huvudet mässar att jag ska gå o lägga mig igen. Så blir det när man festar tills solen går upp, sover en timme för att sen gå upp och jobba...!
Jag tar mitt kast, absolut - men min kropp är inte helt med på detta. Men hjälp, en sån kväll/natt jag hade så är det definitivt värt att vara en aning (eller kanske lite mer...) trött idag.
Det blev en riktig kalaskväll på Berså tillsammans med Sarah och hennes vänner, som visade sig vara toppenfolk allihopa! Verkligen trevligt!
Svetten rann, det spilldes hamburgare och öl åt alla håll och kanter, mitt huvud bultar och mina fötter svider nästan för de är så ömma efter nattens äventyr i klackar. Aaaah, en riktig helkväll med andra ord!

Sarah och jag möttes upp vid GMBK igår mitt på dagen för lite freestyleträning. Först satte vi oss ner, lyssnade på musiken och takten. Då Stella var lite anti från början så fick jag sen prova mig fram med Combat. Helt plötsligt var det tvåhundsfreestyle och Stella var up and running again. Hon var duktig för att vara på klubben måste jag säga... Dock inser jag att vi har en hel del att finslipa....! Snurr, volt, tass/fot bland annat.... Ja, vi får se hur det blir det här! :-)

Efter freestyleträning åkte vi och hämtade mat, sen åkte vi hem till Hanna där vi käkade middag och fick pussa lite på en nyopererad Janis, som har "boxvila" i 10 dagar, stackarn. Sedan var det full rulle hem till Sarah där kvällen startade... Jadu flicka lilla, du har dåligt inflytande på mig - men det får vi ändå göra om igen snart! :-)

Sakta, sakta börjar jag vakna någolunda till liv tack vare en enorm kaffekopp och en hel del Erik Hassle. Nu ska jag pudra på mig massa smink och göra mig presentabel.
En liten inflik sådär angående att färga ögonbryna hemma - se till att färgen går ut när du tvättar dig, innan du springer iväg i flera timmar utan att titta dig i spegeln. Det kan få ganska chockerande resultat annars.... Ja, bara en liten inflik sådär ja..a




Bilden är lånad från Sarah.
Andrea, Jag, en mycket tillfreds Daniel och Sarah på Berså.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att ni hade kul igår så att det var värt det idag.. :) Kul att det gick bra med freestylen med! Jag kan inte bestämma mig hur jag skall göra dock. HM :D

Sarah Carlsson sa...

Tack själv för igår!! Grymt kul var det, och ja, det måste definitift göras om snart! Kanske en kväll utan jobb dagen efter då ;) Kom precis in efter drygt 1 timmas promenad över stock och sten med hundarna nu, de ligger däckade på golvet båda 2. Synd för dem att jag ska dra upp dem igen nu för att åka å plocka upp dej :P Stella har vart kanonduktig på promenaden :)
C jo soon :) Kram

Sarah Carlsson sa...

By the way; grymt jobbat på "träningspasset" ...och ögonbrynet va jäkligt hett ;)

Camilla sa...

Visst är den snygg! Föll för den direkt, så den få det nog bli:)