söndag 29 mars 2009

Ohlalala.

Det har varit en fantastiskt solig dag här i Götet som började med att jag glömde att ställa om klockan till sommartid. Men det löste sig ganska bra ändå, tur att jag var ledig :-)

Jag och Emma har varit i stallet på en försenad invigning av mangegen som byggts under vintern. Underbart att kunna rida inne, men nu när våren är på väg så kommer man sannerligen att sakna paddocken!
Vi red ut en sväng med Weronica och Jinglan, red lite halvvilse i leran och irrade runt ett tag. Vi måste lära oss bättre ridvägar Emma!

När jag kom hem från stallet så gick jag och Stella ut på promenad och bus i skog och mark. Har tränat lite grand, men tagit det ganska lugnt med träning idag. Stella vill också vila på helgen :-) Så hon har ränt runt i skogen och rullat sig på allt äckligt och roligt hon har hittat.

Nu sitter jag och tittar på Casino royale och går igenom lite skolarbete. Jag har fortfarande inte hittat någon valp att träna! Jag ska vara färdig med den inlämningen den 1/5 och jag börjar drabbas av panik.

1 kommentar:

Celia sa...

Vad för valp måste det vara? ..speciell ras, och hur gammal får den va?