måndag 27 april 2009

Jag är så jäkla duktig.

Jag har tagit mig i kragen rent ut sagt och har nu (äntligen) börjat jobba på min tredje och sista vägg i vardagsrummet. Jag sa ju att den sista väggen skulle bli värst...! Jag har nu slipat ner det jag spacklade för två-tre veckor sedan. Jag har även satt upp lite av maskeringstejpen... Taket är det värsta - det skjuter jag upp tills jag orkar. Kanske har jag mer ork om en halvtimma... Vi får se :-)

Jag har nu på kvällen röjt i min byrå och garderob, har fyllt en halv sopsäck med kläder och även hittat massa kläder jag trodde jag slarvat bort. Bland annat en svart tunika med tryck som jag letat efter huuuur länge som helst. Grymt skönt att ha hittat den! (behöver jag tillägga att den låg i byrån?) Sen har jag försökt röja lite övrigt i rummet och på balkongen, har gjort en hel del - men det var så mycket att göra att det knappt syns hur mycket jag har gjort. Det känns lite jobbigt faktiskt, här har jag slitit som ett djur och så syns det knappt! Pissigt rent ut sagt. Men jag ska fortsätta ett tag till tänkte jag.
Stella och jag gick ut på koppelträningspromenad när jag kom hem från jobbet och jag hade en himla duktig hund! Var jättenöjd med henne. Sen så har Stella faktiskt LEKT på riktigt med en hund idag.
Vi åkte till Nya varvet vid sex för att träna agility. När vi stod utanför och väntade så kommer det helt plötsligt en liten svartvit blandis springandes från hamnen. Har ingen aning om var den kom ifrån och ingen matte så långt ögat kunde nå. Hon spatserade rakt fram till Stella och jag släppte min fort för att de skulle kunna hälsa ordentligt. Det visade sig att de kom riiiktigt bra överens, även om det var lite konstigt med en helt okänd hund springades runt benen. Stella tyckte jättemycket om henne och de busade runt rejält mycket. Ovanlig syn om man har en hund som min Stella McCartney. Då ser jag ett par komma gående, i lugn mak, en bit bort. Matte visslade och hunden satte av i fuuuull fart .... åt andra hållet. Motsatt håll från husse och matte och sprang ut mot hamnen och iväg på klipporna. Efter ett tag kom matte fram, fick efter lite jagande tag på hunden - säger ingenting till mig - och går. Som TUR var så var detta ju en härligt glad hund och hon klickade verkligen med Stella. Men de hundarna som var inne i hundgården innan oss är inte alls lika enkla att tas med. Hade de stått där när tiken kom springade hade vad som helst kunnat hända.

Inga kommentarer: