måndag 29 juni 2009

Vi är hemma igen, med en hund mindre.

Vi har haft två underbara dagar i Hajom, mått bra, solat, ätit gott, sprungit omkring och busat, badat massor och plockat massor med smultron! Smaskens.

Ella & Stella har lekt, på riktigt! De har verkligen trivts jättebra ihop och jag är så glad att Stella kunde svälja sin stolthet och sluta leka polis. De beslöt sig bland annat för att brottas runt och jaga varandra igår kväll klockan halv ett, perfekt tid för en busstund enligt tjejerna.

Malin har precis varit här och hämtat hem Ella, känns redan lite tomt faktiskt. Och jag tror nog, att även om Stella aldrig skulle erkänna det så kommer hon nog sakna Ella lite grann, och det kommer jag med. Hon har varit en frisk liten busfläkt i huset nu i en hel vecka!

Kommer bilder och videoklipp från våran helg i Paradiset ikväll, nu vankas det en dag i betongbunkern (wohow!) Längtar redan tills jag får komma hem, hoppas verkligen att den här dagen går fort!
Imorgon blir det träning för Andreas, tillsammans med Sarah & Combat och två tjejer till. Ska bli väldigt roligt och jag är både lite nervös och spänd och glad samtidigt.

1 kommentar:

Laban sa...

Betongbunkern?

Är det jobbet eller?